قاتل با زنگ تلفن خود در یخچال ساختمان به دام افتاد

قاتل در یخچال صنعتی به دام افتاد
در بررسیهای اولیه معلوم شد که پسری ۲۰ ساله با ضربه چاقو توسط قاتل به قتل رسیده است . طبق تحقیقات میدانی , عامل این جنایت پسر عموی نوجوان مقتول بود . بررسی ها نشان میداد که مقتول در ساختمانی در نزدیکی محل جنایت مشغول به کار بوده و شاهدان عینی مدعی بودند که پسر جنایتکار پساز قتل به سمت ساختمانی در حال ساخت متواری شدهاست .
مخفیگاه عجیب
با این احتمال که پسر ۱۷ ساله در ساختمان نیمه ساز پنهان شده باشد , مجموعه تحقیق به بازرسی از ساختمان پرداختند , ولی هیچ رد و اثری از پسر نوجوان در دست نبود که یک دفعه صدای زنگ یک تلفن همراه ازجا پرید ; صدای تلفن همراه از درون یخچال صنعتی به گوش میرسید که در یکی از طبقات ساختمان قرار داشت .
مأموران بهسمت صدا رفتند و بعداز باز شدن در یخچال صنعتی , با پسر نوجوان رو به رو شدند . متهم که چارهای جز بیان حقیقت نمیدید به قتل پسر عمویش اعتراف کرد و گفت : از بچگی با اردلان بزرگ شدم وی مثل برادر بزرگترم بود ; چند وقت گذشته با دختری بهنام فتانه آشنا شدم و به وی دل بستم . چند ماهی از دوستیمان نگذشته بود که متوجه شدم تولد فتانه است , ولی , چون پولی برای تهیه کادوی تولد نداشتم به سراغ اردلان رفتم و از وی درخواست پول کردم .
قتل به خاطر 100 هزار تومن!
اردلان ۲۰۰ هزار تومان به من قرض داد و مدتی بعد نیز ۱۰۰ هزار تومان از بدهیام را به وی برگرداندم و قرار شد مابقی پول را مدتی بعد برگردانم , البته اردلان میگفت که من هیچ پولی به وی ندادهام و اشتباه میکنم . در جواب اصرارهای من که به وی میگفتم ۱۰۰ هزار تومان از پولت را دادهام اعلام کرد بایستی مدرک نشان دهی کهاین پول را برگردانده ای , اما من هیچ مدرکی نداشتم که ۱۰۰ هزار تومان از این مبلغ را به وی داده ام . ما مانند برادر بودیم و از یکدیگر دست خط نمیگرفتیم . شب واقعه سر همین مسأله باهم درگیر شدیم واز شدت عصبانیت نمیدانم چه اتفاقی افتاد که با چاقو به وی حمله کردم .
قاتل نوجوان خاطر نشان کرد : به ساختمان نیمهسازی که اردلان در آنجا فعالیت می کرد پناه بردم و درون یخچال صنعتی پنهان شدم . میخواستم بعداز این که مأموران از محل رفتند , بلافاصله شهر را ترک کنم و به خارج از کشور پناه ببرم که لو رفتم ; از شانس بد یادم رفته بود تلفن همراهم را در حالت بیصدا بگذارم و از آنجایی که دیگر دوستانم از ماجرا مطلع شده بودند با من تماس گرفته بودند تا متوجه شوند اصل روایت چه بوده که زنگ آنها مرا به دام انداخت .
با اعتراف قاتل نوجوان بدین جنایت , تحقیقات در این جهت ادامه دارد