پاساژ علاءالدین تهران طعمه حریق شد

پاساژ علاءالدین تهران طعمه حریق شد
علاءادین در سال۱۳۵۳ حدود ۱۰۰۰ متر از فضای کنونی پاساژ علاءالدین تهران را خریداری کرد . تا پایان جنگ و سالهای ۶۸ تا ۷۰ بخش دیگری از زمینهای اطراف خریداری شد . بعداز تهیه نقشه و طی پروسه رسمی از اولِ سال ۷۴ تخریب و ساخت پاساژ علاءالدین شروع شد . این ساختوساز ۴ سال به طول انجامید و از سال ۷۸ تا ۷۹ فازبهفاز واگذاریها آغاز شد و در غایت ۱۱ طبقه با حدود ۱۱۰۰ دکان در سه فاز واگذار شد . انتقادهای متعددی به صاحب این راس تجاری موجود هست از جمله این ادعاها که وی در خرید و فروش دخالت دارد , اجارهها بسیار بالا میباشند و او با اعتراض فروشندگان , با تندی برخورد می کند .
سید جلال ملکی , در این زمینه بیان کرد : ساعت ١١ : ٢٣ دقیقه امروز وقوع آتش در پاساژ علاءالدین به سامانه ١٢۵ اداره حریق نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اطلاع داده شد که بلافاصله یک پایانه به محل اعزام شد .
او خاطر نشان نمود : آتش نشانان در محل مشاهده کردند که بخشی از سیمهای برق داخل سقف کاذب در طبقه اول در گیر حریق شده و آژیرهای خطر را به صدا در آورده اما پرسنل زمان دیده این ساختمان با تجهیزاتی که در اختیار داشتند حریق را اطفا کردند .
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران اظهارکرد : آتش نشانان بازدیدهای لازم را از محل انجام داده و ضمن تخلیه دود محل را ایمن سازی کردند .
ملکی با تاکید بر اینکه پاساژ علاءالدین دراین سالها اقدامات بسیار نیکی جهت ایمن سازی انجام داده است خاطر نشان نمود : ایمن سازی ساختمان و مجهز کردنش به سیستمهای اعلام و اطفای حریق قادر است از وقوع رویدادها گسترده جلوگیری نماید . حریقی که امروز رخ داد و به وسیله کارمندان خود این مرکز تجاری اطفا شد یکی از تأثیرات مثبت ایمن سازی است که شاهدش بودیم .
التماس نماینده قانونی ملکی با مشورت مجانی
جدیدترین و شایسته ترین پاوربانک ها با ارزش خوب
او در پایان افزود : با نصب تجهیزات اعلام و اطفاء , آموزش دیدن کارمندان و . . . می توان صدمات جانی و خسارات ناشی از حریق را به میزان چشمگیری کاهش بخشید .